Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Pastori Jussilaisen tie
3-5 E ja 3-5 F
00400 Helsinki


Terapiatilat ja välineet

Vastaanottotilat sijaitsevat rauhallisessa ympäristössä Helsingin pohjois-Haagassa. Tilat muodostuvat kahdesta (70m2 ja 35 m2) katutason huoneistosta, jotka sijaisevat kiinteistön vierekkäisissä rapuissa ja molempiin tiloihin pääsee pyörätuolilla. Kiinteistön edessä on autopaikka ja takseille on hyvää tilaa piha-alueella. Hiljaisen kadun varrella on päiväsaikaan vapaata paikoitustilaa.

Terapiahuone Leikinvarjo

Pastori Jussilaisen tie 3-5 E

Yhtenäinen tila, 70 m2, joka jakaantuu liikunnalliseen, sensomotorisen leikin tilaan ja luovan terapiatoiminnan sekä pöytätyöskentelyn tilaan. Katossa on keinukiinnitykset. Liikuntaan varatulla puolella on puolapuut, iso vartalopeili sekä monipuolinen SI-välineistö. Pöytätyöskentelyn puoli sopii hyvin myös ryhmäkokoontumiseen tai vanhempainohjaukseen. Täällä on myös pieni ADL-keittiö, vesipisteet, WC-tila ja suihku. Terapiatilaan on 3 erillistä sisäänkäyntiä.

Terapiahuone Pikkolo

Pastori Jussilaisen tie 3-5 F

35 m2 tila, jossa erillinen 25 m2 terapiahuone ja toimisto, erillinen WC ja vesipiste. Terapiatilassa on iso vartalopeili, suuri työskentelypöytä, puolapuut sekä seinäkoukut mm. riippumattoa varten.

Välineet

Molemmissa tiloissa on koko kehon liikunnan ja leikin mahdollistavia terapiavälineitä sekä monipuolisesti sensomotorisen toimintakyvyn harjoitusvälineistöä. Lisäksi on käytettävissä lapsen ja nuoren itseilmaisua, luovuutta ja mielikuvitusta ruokkivaa monipuolista tarpeistoa.

Molemmat tilat soveltuvat hyvin yksilö- ja ryhmätyöskentelyyn sekä vanhempien ohajukseen. Tilat ovat valoisat ja työskentelyrauha on hyvä.